miércoles, 8 de abril de 2020

LAS NOTAS EN EL GESTIB

Queridas familias!

            Como os dijimos ya hace unos días, hoy a partir de las 15 h., podréis ver las notas de vuestros hijos e hijas en el Gestib.
Aquí tenéis unas instrucciones de cómo lo tenéis que hacer, una vez estéis dentro del Gestib. En la primera foto encontraréis como llegar hasta las notas si accedéis a través del ordenador y en la segunda si lo hacéis con un móvil.

           Así mismo, os recordamos que para poder entrar en el Gestib necesitáis un usuario y una contraseña y para conseguir estos datos, tenéis que seguir las instrucciones de la entrada anterior (pincha aquí si no tienes usuario o contraseña)


Benvolgudes famílies!

            Com ja us vàrem comunicar fa uns dies, avui a partir de les 15 h., podreu veure les notes dels vostres fills i filles al Gestib.
Aquí teniu unes instruccions de com ho heu de fer una vegada ja esteu a dins del Gestib. A la primera foto trobareu com arribar fins a les notes si accediu a través de l'ordinador i a la segona si ho feu amb un mòbil.

           Així mateix, us recordam que per a poder entrar al Gestib necesitau un usuari i una contrasenya i per a aconseguir aquestes dades, heu de seguir les instruccions de l'entrada anterior (fes clic aquí si no tens usuari o contrasenya)


1 comentario:

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.