jueves, 27 de enero de 2022

V CURSA SOLIDÀRIA

 


Queridas familias, aprovechando que el domingo es el Día de la Paz y la NO violencia, el lunes celebraremos la "V Cursa Solidària".

Os recordamos el funcionamiento de esta actividad: tod@s l@s alumn@s y profes del cole realizaran una carrera solidaria en el patio de primaria (sentimos informaros de que la situación sanitaria no permite, como otros años, la partipación de las famílias).

Cada participante tiene que buscar uno o varios patrocinadores que le darán una cantidad de dinero voluntaria por realizar la carrera. El mismo día de la carrera se entregará la cantidad recaudada.

Este año, la asociación elegida para donar el dinero recaudado es Ibiza In, la cual tiene como objetivo principal la inclusión de las personas con diversidad funcional en todos los ámbitos y que os explicamos, más a fondo, a continuación.

Estimades famílies, aprofitant que el diumenge és el Dia de la Pau i la NO violència, el dilluns celebrarem la "V Cursa Solidària".

Us recordem el funcionament d'aquesta activitat: tots/totes les i els alumnes i mestres de l'escola realitzaran una cursa solidària al pati de primària (sentim informar-vos de que la situació sanitària no permet, com altres anys, la participació de les famílies).

Cada participant ha de cercar un o més patrocinadors que li donaran una quantitat de diners voluntària per realitzar la cursa. El mateix dia de la cursa es lliurarà la quantitat recaptada.

Enguany, l'associació triada per donar els sous recaptats és Ibiza In, la qual té com a objectiu principal la inclusió de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits i que us expliquem, més a fons, a continuació.



1 comentario:

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.