sábado, 12 de marzo de 2022

8 DE MARÇ -DIA DE LA DONA-

La semana pasada y con motivo de la celebración del 8 de marzo, DIA DE LA MUJER, nuestra escuela ha quedado envuelta con las mujeres más importantes en la vida de nuestr@s alumn@s.

La setmana passada i amb motiu de la celebració del dia 8 de març, DIA DE LA DONA, la nostra escola ha quedat envoltada de les dones més importants a la vida dels i de les nostr@s alumn@s.


Tampoco hemos querido olvidar a todas esas valientes mujeres que de una u otra manera, han hecho historia y así de bonitos han quedado nuestros murales.

Tampoc hem volgut oblidar-nos de totes les dones valents que d'una o altra forma, han fet història i així de polits han quedat els nostres murals.






Nuestr@s pequeñ@s de la escuela, también han rendido su pequeño homenaje a las mujeres de su vida y así han decorado el hall de infantil.

Els i les nostr@s petits i petites de l'escola, també han volgut fer el seu petit homenatge a les dones de la seva vida i així han decorat el hall d'infantil.


Muchas gracias familias y maestr@s, por hacerlo posible.

Moltes gràcies families i mestr@s, per fer-ho possible. 

Atentament la Comissió de Convivència i Coeducació.


2 comentarios:

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.