viernes, 13 de mayo de 2022

ESCOLA DE FAMÍLIES

Queridas familias, 

El próximo jueves, 19 de mayo, Belén Alvite, la Pedagoga y Directora del Centro de Estudios y Prevención de Conductas Adictivas (CEPCA), ofrecerá una charla a las familias sobre "Cómo educar a vuestr@s hij@s en la sociedad actual"

Como hay familias interesadas en venir por la mañana y otras, por la tarde, Belén dará 2 charlas:

- A las 9,00h.

- A las 18,00h.

Las dos charlas se harán en el colegio. Si conocéis a familias que no sean del cole y estén interesadas en asistir, poneros en contacto con el cole. 

Estimades famílies,

El pròxim dijous, 19 de maig, Belén Alvite, la Pedagoga i Directora del Centre d'Estudis i Prevenció de Conductes Adictives (CEPCA), oferirà una xerrada a les famílies sobre "Com educar als vostres fills i filles en la societat actual".

Com hi ha famílies interessades en venir pel matí i altres, per la tarda, Belén farà 2 xerrades:

- A les 9,00h.

- A les 18,00h.

Les dues xerrades es faran a l'escola. Si conegueu a famílies que no siguin de l'escola i vulguin assistir, poseu-vos en contacte amb el centre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.