martes, 17 de diciembre de 2013

XOCOLATADA DE NADAL 2013!


Estimados padres/madres,

Con motivo de la celebración del fin de trimestre pedimos la colaboración de aquellos padres, madres que puedan preparar en casa chocolate o bizcochos y traerlo al colegio el viernes día 20 de diciembre.
 Necesitaremos al menos dos madres/padres voluntarios por cada aula. (El centro pagaría el importe de los gastos, presentando el ticket correspondiente).

Deberán traer al colegio lo que hayan preparado, el viernes antes de las 11 de la mañana.

La chocolatada y la celebración posterior (de las 11,30 a las 13,30 h. aproximadamente) será un acto de puertas abiertas para todos aquellos padres/madres que quieran acudir.

Gracias por su colaboración,  La Dirección

Benvolguts pares/mares,

Amb motiu de la celebració del fi del trimestre demanem la  col·laboració d’aquells pares, mares que puguin preparar a la seva casa xocolata o bescuit  i portar-lo al col·legi el divendres dia 20 de desembre.
Necessitarem al menys dues mares/pares voluntaris per cada aula. (El centre pagaria l’import de les despeses, presentant el tiquet corresponent).

Hauran de portar al col·legi el que hagin fet, el divendres abans de les 11 del matí.

La xocolatada i la celebració posterior (de les 11,30 a les 13,30 h. Aproximadament) serà un acte de portes obertes per a tots els pares/mares que vulguin anar.


Gràcies per la vostra col·laboració, La Direcció


1 comentario:

  1. bondia soc jose de 6 a no m'agrada la peli asi que em posare a beure mogollon de xocolate

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.