martes, 20 de febrero de 2018

CONSELLS PER ALS GRUPS DE WHATSAPP!



La gran mayoría de familias con hijos de entre 1 a 12 años, forman parte de grupos de chat del colegio o guardería, actividades extraescolares y deportivas, para estar informados y tratar asuntos relativos a sus hijos.

Aunque la finalidad de estos grupos de WhatsApp es facilitar la organización diaria de los padres, en muchas ocasiones... los grupos se convierten en verdaderas molestias ya que algunas familias hacen un uso inapropiado de los mismos y puede derivar en distintos problemas, además de incrementar la dependencia del móvil. 

¿CÓMO SE LE PUEDE PONER SOLUCIÓN?

Para solucionarlo, lo mejor es tratar de reorientar el grupo a gestionar temas rigurosamente educativos. Y es que cabe tener en cuenta que este tipo de grupos no se han desarrollado con el objetivo de enviar información personal al grupo, generar rumores o producir un bombardeo de imágenes o mensajes, sino coordinar posibles problemas y actividades de los niños.
Por este motivo les vamos a recomendar 8 consejos para formar parte de los grupos de chat de padres y madres con corrección, y así de esta manera evitar que los grupos en el que participen no se conviertan en una auténtica pesadilla:



__________________________________________________________________



La gran majoria de famílies amb fills d'entre 1 a 12 anys, formen part de grups de xat del col·legi o guarderia, activitats extraescolars i esportives per estar informats i tractar assumptes relatius als seus fills.

Tot i que la finalitat d'aquests grups de WhatsApp és facilitar l'organització diària dels pares, en moltes ocasions es converteixen en veritables molèsties ja que algunes famílies fan un ús inadequat dels mateixos i pot derivar en diferents problemes, a més d'incrementar la dependència del mòbil.

COM SE LI POT POSAR SOLUCIÓ?

Per solucionar-ho, el millor és tractar de reorientar el grup a gestionar temes rigorosament educatius. I és que cal tenir en compte que aquest tipus de grups no s'han desenvolupat amb l'objectiu d'enviar informació personal al grup, generar rumors o produir un bombardeig d'imatges o missatges, sinó coordinar possibles problemes i activitats dels nens.
Per aquest motiu, volem fer 8 recomanacions per a formar part dels grups de chat de pares i mares amb correcció, i d'aquesta manera evitar que en els grups en els quals participin, no es converteixin en un malson:
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.