lunes, 8 de junio de 2020

INFORMACIÓN FASE 3

Queridas familias,

Según instrucciones de Conselleria, publicadas en el BOIB el 7 de junio de 2020, l@s alumn@s tienen la posibilidad de ser atendidos en el centro, mediante tutorías de orientación o de materia y actividades de refuerzo. En el caso de primaria, se puede atender a grupos de hasta 15 alumn@s y, en infantil, de hasta 10, siempre y cuando se respete que cada aula disponga de 4m2 por alumn@. También se puede atender al alumnado NESE mediante citas individuales i/o reducidas (máximo 5 alumn@s) por algun@ de sus maestr@s.

Estas tutorías se dedicarán a resolver dudas o aspectos concretos que no se hayan podido aclarar por medios telemáticos y, siempre, cumpliendo las normas sanitarias establecidas.

Las familias interesadas pueden solicitar la tutoría mandando un whatsapp al 620863344 (teléfono del colegio) y se les adjudicará una cita.

Atentamente,

LA DIRECCIÓN

Benvolgudes famílies,

Segons instruccions de Conselleria, publicades al BOIB el 7 de juny de 2020, els i les alumnes tenen la possibilitat de ser atesos al centre, mitjançant tutories d’orientació o de matèria i activitats de reforç. Al cas de primària, es poden atendre a grups de fins a 15 alumnes i, en infantil, fins a 10, sempre i quan es respecti que cada aula disposi de 4m2 per alumne. També es pot atendre a l’alumnat NESE, mitjançant cites individuals i/o reduïdes (màxim 5 alumnes) per algun dels seus mestres.

Aquestes tutories es dedicaran a resoldre dubtes o aspectes concrets que no s'hagin pogut aclarir per mitjans telemàtics i, sempre, complint les normes sanitàries establertes.

Les famílies interessades poden sol·licitar la tutoria enviant un whatsapp al 620863344 (telèfon de l'escola) i se'ls adjudicarà una cita.

Atentament,

LA DIRECCIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.