viernes, 4 de diciembre de 2020

ARRIBA EL FRED

Queridas familias,

Siguiendo las instrucciones de la Conselleria de Salut i Consum i de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, este curso, todas las dependencias del cole tienen que estar ventiladas.

Por eso, como en las aulas hace más frío de lo habitual, vuestr@s hij@s tendrán que venir al cole más abrigados que otros inviernos. Así, os recomendamos que lleven:

- Diferentes capas de ropa para poderse quitar o poner.
- El cuello protegido (bufandas, pañuelos, bragas,...)

Si lo consideráis oportuno, se pueden traer alguna bata o una mantita, que se quedará en el cole durante toda la semana.

Por otro lado, aprovechamos para recordaros que los próximos lunes y martes (7 y 8 de diciembre) son días festivos y, por tanto, no habrá cole.

¡¡¡Buen puente a tod@s!!!
Benvolgudes famílies,

Seguint les instruccions de la Conselleria de Salut i Consum i de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, aquest curs, totes les dependències de l'escola han d'estar ventilades.

Per això, com a les aules fa més fred que habitualment, els vostres fills/es hauran de venir a l'escola més abrigats que altres hiverns. Així, us recomanem que duen:

- Diferents capes de roba per poder-se llevar o posar.
- El coll protegit (bufandes, mocadors, bragues,...)

Si ho considereu adient, es poden dur alguna bata o manteta, que romandrà a l'escola durant tota la setmana.

Per altra banda, aprofitem per recordar-vos que els pròxims dilluns i dimarts (7 i 8 de desembre) són dies festius i, per tant, no hi haurà escola.

Bon pont a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.