viernes, 20 de marzo de 2020

ACTUALIZACIÓ DE LES INDICACIONS DE CONSELLERIA

Queridas familias, os facilitamos el enlace con las últimas instrucciones de Conselleria, publicadas hoy mismo, acerca de las funciones que tienen los centros escolares en este periodo de confinamiento.


Como podréis leer, el equipo directivo, a partir del próximo lunes, 23 de marzo, ya no estará obligado a permanecer en el centro, por lo que dejará de asistir para evitar ponerse en riesgo.

Por otro lado, tal y como llevamos haciendo toda la semana, seguiremos enviando tareas de refuerzo y consolidación a través del blog de cada aula o nivel para que l@s alumn@s no pierdan el hábito de trabajo. Es importante que TOD@S L@S ALUMN@S realicen estas actividades.

Como ya hemos ido haciendo esta semana, si tenéis cualquier duda sobre las tareas a realizar, dejad un comentario en la entrada correspondiente del blog y se os responderá lo más pronto posible. Es importante que, en este comentario, indiquéis quién sois para que nos podamos dirigir a vosotr@s. 

¡¡¡MUCHO ÁNIMO PARA TOD@S!!!


Estimades famílies, us facilitem l'enllaç amb les darreres instruccions de Conselleria, publicades avui mateix, amb les funcions que tenen els centres escolars en aquest període de confinament.


Com podreu llegir, l'equip directiu, a partir del pròxim dilluns, 23 de març, no estarà obligat a anar-hi al centre, motiu pel qual deixarà d'assistir per evitar posar-se en risc.

Per altra banda, tal i com s'està fent al llarg de tota la setmana, seguirem enviant tasques de reforç i consolidació mitjançant el blog de cada aula o nivell per tal que els i les alumnes no perdin l'hàbit de treball. És important que TOTS ELS I LES ALUMNES realitzin aquestes activitats.

Com ja hem anat fent al llarg de la setmana, si teniu qualsevol dubte sobre les tasques a realitzar, deixeu un comentari a l'entrada adient del blog i us respondrem al més aviat possible. És important que, al comentari, indiqueu qui sou per tal que ens pugam dirigir a vosaltres.

MOLT D'ÀNIM PER TOTHOM!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.