jueves, 5 de marzo de 2020

CARNESTOLTES DE LES OLIMPÍADES

Queridas familias, aquí tenéis las mejores imágenes del desfile que hicimos por el pueblo con motivo de los carnavales. Los diferentes deportes olímpicos fueron todo un éxito. Aprovechamos para agradecer a l@s maestr@s su implicación y a las familias, por su participación en los talleres de elaboración de los disfraces y por los complementos aportados.
Aprovechamos también para agradecer la incorporación de l@s alumn@s del CEIP Vara de Rey al desfile (sus alumn@s no salen en las imágenes por la ley de protección de datos e imágenes).

Estimades famílies, aquí teniu les millors imatges de la rua de vàrem fer pel poble amb motiu de carnestoltes. Els diferents esports olímpics van ser tot un èxit. Aprofitem per agrair als mestres la seva implicació i a les famílies, per la seva participació als tallers d'elaboració de les disfresses i pels complements aportats.
Aprofitem també per agrair la incorporació dels alumnes del CEIP Vara de Rey a la rua (els seus alumnes no surten a les imatges per la llei de protecció de dades i imatges).


Incluso la TEF nos dedicó unos minutos en las notícias.

Fins i tot la TEF ens va dedicar uns minuts a les notícies.



¡¡¡ENHORABUENA A TOD@S!!!

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!

3 comentarios:

  1. Muchas gracias por dejarme participar, ha sido muy divertido.( mama de Elías infantil 3b)

    ResponderEliminar
  2. Enhorabuena chicos estabais genial todos ,soy la mamá de juanjo

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.